Politica de confidentialitate

Politica de Confidențialitate

Aceasta Politica de Confidențialitate promovată de BUZZ SELL SRL explică modul în care utilizăm informațiile personale pe care ni le furnizați în timpul utilizării site-ului nostru sau plasării unei comenzi online.

Definiții

Informații personale se referă la orice informație care vă identifică personal, cum ar fi numele, adresa sau numărul de telefon.

Colectarea și Utilizarea Informațiilor

BUZZ SELL SRL nu va vinde, închiria sau distribui informațiile colectate către nicio terță parte.

Colectăm informații în scopul onorării comenzilor și pentru a oferi o experiență cât mai bună clienților noștri, furnizându-le informații complete despre starea comenzilor sau livrărilor.

Informațiile colectate pot include numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon.

Informații despre Cardurile de Credit

Nu colectăm sau stocăm informații despre cardurile de credit. Tranzacțiile cu cardurile de credit sunt securizate și gestionate de către furnizorii de servicii de plată terți.

Acces la Informații Personale

Aveți dreptul să modificați sau să ștergeți informațiile pe care ni le-ați furnizat în orice moment. Dacă doriți să faceți modificări, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul: 0771049114.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Vom încerca să vă informăm cu privire la orice schimbare în Politica noastră de Confidențialitate care ar putea afecta modul în care utilizăm informațiile furnizate de dvs. Cu toate acestea, vă încurajăm să verificați periodic regulile specificate în această politică pentru a vă actualiza preferințele privind confidențialitatea datelor personale.

Contact

Suntem bucuroși să primim întrebări și comentarii cu privire la orice aspect legat de confidențialitate.

Dacă aveți întrebări sau doriți să formulați o plângere cu privire la modul în care folosim datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul: 0771049114.

Cu respect, Echipa DomeHome!